Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül ve Başkan Çakmak asfalt çalışmasını inceledi 

Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül ve Başkan Çakmak asfalt çalışmasını inceledi ŞANLIURFA- BHA Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan asfalt çalışmaları her geçen gün artıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede sürdürülen asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Beyazgül, program dahilinde tüm ilçelerde asfalt çalışmasının yapıldığını söyledi. Sıcak asfalt serimi...

Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül ve Başkan Çakmak asfalt çalışmasını inceledi 

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül ve Başkan Çakmak asfalt çalışmasını inceledi

ŞANLIURFA- BHA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan asfalt çalışmaları her geçen gün artıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede sürdürülen asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Beyazgül, program dahilinde tüm ilçelerde asfalt çalışmasının yapıldığını söyledi.

Sıcak asfalt serimi devam ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri alt yapı çalışması tamamlanan Siverek ilçesindeki Firkan Tüysüz Caddesinde sıcak asfalt çalışması başlattı.
Siverek İlçesinde önemli bir bağlantı yoluna sahip olan 1600 metre uzunluğundaki Firkan Tüysüz, Caddesinde ekipler tarafından sıcak asfalt serimi devam ediyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile birlikte ilçede sürdürülen asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Beyazgül ile Başkan Çakmak, sürdürülen asfalt çalışmasıyla ilgili teknik ekipten bilgi aldı.

“Siverek İlçemize hizmetlerimiz devam ediyor”

İlçe ulaşımında Firkan Tüysüz Caddesinin önemli bir ulaşım ağına sahip olduğunu anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Siverek İlçe Başkanımız Ayşe Çakmak ve meclis üyelerimizle birlikte ilçede sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Firkan Tüysüz Caddemiz 1600 metre uzunluğunda bir caddemiz ve bu caddede alt yapı çalışmalarını tamamlayarak asfalt serimine başladık. Bu yol önemli bir ulaşım ağına sahip ve buradaki çalışmalarımızı hızlandırdık. Siverek İlçemize hizmetlerimiz devam ediyor’’ diye konuştu.

Çakmak ise Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede başlatılan asfalt çalışmasından dolayı Beyazgül’e teşekkür etti.

Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül ve Başkan Çakmak asfalt çalışmasını inceledi 

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.